Intelligens terepjáró

Már havi 61 590Ft lízingdíjtól Ford Opcióval!

1.5l EcoBoost 150LE EUR6.2 Business felszereltségű modell vásárlása esetén

Ford Kuga akció

Ford Kuga érdeklődés

Akciós ajánlatunk

Nagytudású, aprólékosan kidolgozott és stílusos – kívül-belül egyaránt. A Ford Kuga Business  modellek már havi 61 590Ft lízingdíjtól, Ford Opcióval  az Öné lehet a Ford Vagép márkakereskedésekben Debrecenben, Nyíregyházán és Miskolcon. Jól jönne néhány ráadás kiegészítő vagy extra felszereltség? Vásárolja meg kedvencét a Ford Vagép szalonban a lehető legkedvezőbb feltételekkel!

  • 1.5 EcoBoost 150LE EUR6.2Business
  • Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelőkészítés, Borulásgátló ABS, ESP és Visszagurulásgátló gazdag felszereltséggel
  • Ford Opció, a rugalmas megoldás új Fordjához! A választás az Ön kezében van: a futamidő végén megtartja autóját vagy új Fordra cseréli.
  • Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett +3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk.

További részletek

Jelen finanszírozási konstrukció 2019. május 13-tól 2019 június 30-ig Kuga Business 1.5l EcoBoost 150 LE EUR6.2 2WD modellre érvényes. A meghirdetett 61 590 Ft-os lízingdíj 6 270 500 Ft bruttó vételár mellett, 30% önerő befizetésével, 49 hónap futamidővel, 30% utolsó kiemelt lízingdíjjal fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A 3,58%-os THM értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett (önerő, az utolsó kiemelt lízingdíj és a futamidő) feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. Jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A képeken látható autók illusztrációk, nem feltétlenül egyeznek meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7-10 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 158-227 g/km. A feltüntetett adatok alap, opciók nélküli változatra értendők. Az akció 2019-06-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az autó illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. További információ a Ford Vagép márkakereskedésekben.