Korhartáros ajánlat! 5+

Javítások 5-10% kedvezménnyel

5+ éves Fordok szervizelése esetén minél idősebb az autója, annál nagyobb kedvezményt adunk!

Szerviz bejelentkezés

Akciós ajánlatunk

A Ford Economy éves szerviz nem egyenértékű a gyári garanciával rendelkező járművekhez előírt periodikus karbantartással, azt nem helyettesíti. Autója szakértő kezekben van: szakembereink különleges képzést kaptak, így nálunk jobban senki sem ismeri az autóját. Eredeti, gyári alkatrészeket használunk. Szervizeink speciálisan Fordokhoz fejlesztett berendezésekkel és célszerszámokkal várják az Ön autóját. Állandó és időszakosan frissülő ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk Önt és autóját.

    Ford Economy 5+ szerviz tartalma
  • Motorolaj és olajszűrő csere
  • Levegőszűrő csere
  • Átfogó szakértői átvizsgálás munkadíja, amely kiterjed a fékrendszerre, a motorra, a sebességváltóra, a gépjármű elektromos rendszerére, a futóműre, a kormányműre, a kipufogóra, a világításra, a féltengelyekre, a folyadékszintek ellenőrzésére

További részletek

Az ár az RS és ST modellek kivételével minden Ford személyautóra ugyanaz. Az árak anyag- és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák és csak abban az esetben érvényesíthetőek, amennyiben a szervizelés során felhasznált eredeti alkatrészt és anyagot a márkaszervizeinkben vásároltak meg. A Ford Economy 5+ szolgáltatást a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb személyautókhoz ajánljuk. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A táblázatban szereplő munkadíj kedvezmények. Csak alkatrész vásárlása esetén a kedvezmények nem érvényesíthetőek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az akció 2020-12-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az autó illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. További információ a Ford Vagép márkakereskedésekben.