Ford Video Check

Érintésmentes hozom-viszem szerviz videofelvétellel!

Nem hisz a szavaknak? Higgyen a szemének! Élvezze a teljes átláthatóság előnyeit, és tartsa saját kézben a költségeit! Gépjárművét természetesen fertőtlenített állapotban kapja vissza. Sofőrjeink maszkban és gumikesztyűben állnak rendelkezésére!

Ford Video Check

Szerviz bejelentkezés

Akciós ajánlatunk

Nem hisz a szavaknak? Higgyen a szemének!

A Ford Video Check segítségével a javítások előtt Ön hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy Fordja a legjobb kezekben van.

Miért tűnik ez az eddigi legjobb módszernek az átláthatóság és a bizalom növelésére? Mert éppen annyit javít a szolgáltatáson, amennyit a 21. század megkövetel, vagyis valóban nem visz el időt, viszont láttatja a szerelési folyamatokat és a jelenlegi egészségügyi kihívásoknak is 100%-ban megfelel.

Ford Vagép hozom-viszem és Ford Video Check igénylés:

  • 1. lépés: A szerviz bejelentkezés oldalon jelölje be a "Hozom-viszem" szolgáltatás mezőt.
  • 2. lépés: A szerviz bejelentkezés oldalon jelölje be a "Ford Video Check" mezőt.
  • 3. lépés: Ellenőrizzük az adatait és a szerviz várható díjáról értesítést küldünk.
  • 4. lépés: Sofőrünk a megadott felvételi időpontban és helyszínen átveszi autóját.
  • 5. lépés: A szerviz elkészültekor Email értesítést küldünk a szervizdíj pontos összegéről.
  • 6. lépés: Sofőrünk a megadott időpontban átadja Önnek az autóját.

További részletek

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott. Az akció 2021-06-30-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az autó illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. További információ a Ford Vagép márkakereskedésekben.