Készüljön velünk a nyárra!

Nyárigumik már 9 990 Ft-tól

Miért érdemes mind a négy gumit nyárira cserélni? Mert így kis többletbefektetéssel nagy károkat előzhet meg. Mert így egyenletesen kopnak a nyári gumik is.

Nyárigumi akció

Szerviz bejelentkezés

Akciós ajánlatunk

A Ford Vagép márkaszerviz kiváló szerelt kerék megoldásokat kínál Önnek a nyári autózáshoz!

Ahogy az tavasszal lenni szokott, most is nagyszerű ajánlatokkal szeretnénk megkönnyíteni minden Ford tulajdonosnak, hogy továbbra is biztonságosan autózhasson. Váltson most nyárigumira a Ford Vagép márkaszervizeiben!

Egy jó minőségű nyárigumi nemcsak biztonságosabbá teszi a közlekedést, hanem még az autó fogyasztását is segít csökkenteni. Ráadásul 7 fok fölött a téli gumiabroncs túlságosan felpuhul, ezért sokkal hamarabb elkopik, míg a nyárigumi keményebb anyagból készül, így lassabban használódik el, amellett, hogy a kellő tapadást természetesen biztosítja. Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy a gumiabroncs profilmélysége minimum 1,6 mm legyen, ez alatt már gyakorlatilag életveszélyessé válik a közlekedés az adott gumival!

Nyárigumi ajánlataink

  • Kormoran nyárigumi 175/65 R14 82T Ford Fiesta modellekre 9 990 Ft/db
  • Michelin nyárigumi 205/55 R16 91H Ford Focus modellekre 17 050 Ft/db
  • Fordjára márkaszervizeinkben már 27 490 Ft/db-tól vásárolhat szerelt kereket!

További részletek

Az akció 2017-08-31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az autó illusztráció. A hirdetés tájékoztató jellegű és nem minősül ajánlattételnek. További információ a Ford Vagép márkakereskedésekben.