Vignale Szalon

Tapasztaljon meg egy különleges Ford élményt

A Vignale modellek már várják Önt Debrecenben a FordStore Vagép szalonban

A munkaidőnk alatt nem nagyon jut idő másra. Szabad időnkből a lehető legtöbbet akarjuk a családunkkal tölteni. Ezért ideális a Ford Vignale koncepció. A Vignale tulajdonosok felhívhatják dedikált tanácsadójukat a közvetlen számán. Elmegy hozzájuk, és elviszi az autójukat. Ő van kapcsolatban az autójavítóval. Nincs közvetítő, nincs várakozási idő. A Vignale ügyfeleknek a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálati segélyvonal is rendelkezésére áll. Mi igazán komolyan gondoljuk, hogy az idő pénz. Napjainkban az ügyfelek, nem pedig a vállalatok kezében van az irányítás. Manapság szeretnénk minél jobban kihasználni a rendelkezésre álló időt – különleges élmények formájában. A győztesek azok a vállalatok lesznek, akik testre szabott, valódi élményt nyújtanak.

Az adatok egyre fontosabb szerepe ellenére a személyes kapcsolat, a megfelelő bánásmód mindig elengedhetetlen marad. Ha egy vállalat jól végzi a dolgát úgy érezzük, mintha ismerősként bánnának velünk; tudjuk, hogy fontosak vagyunk számukra. Ez a megközelítés képezi a Ford Vignale élmény alapját is. Pontosan ezt teszi a Vignale Értékesítési Tanácsadó: azt érezteti velünk, hogy különlegesek vagyunk. Semmi nincs előre leírva. A Ford Vignale személyre szabott szolgáltatást nyújt. A Vignale Értékesítési Tanácsadó jó ismerősként bánik az ügyféllel. Amikor pedig felkeresi a Ford Vignale szalont, úgy érezheti, hogy a Vignale Értékesítési Tanácsadó annyi időt szán Önre, amennyit csak szeretne. Vignale - Az idő tudatos, jól átgondolt eltöltése.

Vignale modellek

Az új FordStore Debrecenben, a legendás Ford Mustang mellett a többi prémium modell, így a Mondeo, az S-MAX, a Kuga és az Edge Vignale sorozat értékesítési pontja. A FordStore nemcsak egyedi modellkínálattal és exkluzív környezetben várja az ügyfeleit, a legmagasabb szintű termék-és vásárlói élményt kínálja.

Vignale Szalon

A FordStore márkakereskedés szerves része a VignaleSzalon, ahol egy Ford Vignale értékesítési tanácsadó szervezi a vásárlók személyre szabott szolgáltatásait. Ilyenek a OneCall nonstop ügyfélszolgálat, házhozszállítás, díjmentes autómosás, Ford Vignale Owners Club tagság ajánlatok.

Vignale élmény

A FordStore Vagép Vignale Szalonban kényelmes és exlkuzív vásárlási élményben lehet része. Saját Vignale értékesítési tanácsadója mindenben rendelkezésére áll a prémium anyagok, színek és műszaki megoldások kiválasztásában. Arra törekszik, hogy ügyfelei visszatérjenek, és maradéktalanul elégedetten távozzanak a bemutatótermben tett látogatás után.

Vignale modellek

a FordStore Vagép Vignale Szalonban

Tapasztaljon meg egy különleges Ford élményt! Ismerje meg prémium szolgáltatásainkat és az exkluzív Vignale modelleket. A Ford Vignale esetén a luxus az alapfelszereltség része, a szó legszorosabb értelmében. A tradicionális autókészítés mesterségét a kortárs formatervezés legjobbjával ötvözve.

Ismerje meg a díjnyertes olasz Ford Vignale kollekciót!

Luxus minőség a legfinomabb, kézzel válogatott és elkészített bőr Milánóból