Ford Edge Vignale

Modern és kifinomult

Információ kérés

A Ford Store Vagép bemutatja: Ford Edge Vignale

Intelligens fényszórórendszer dinamikus LED fényszórókkal. Segítségükkel könnyebb belátni a kanyarokat és észrevenni a rejtett tárgyakat. Fényes fehér fényük intenzíven és egyenletesen világítja meg az utat. Osztott képes frontkamera. 180 fokos nézetet kínál az autó orra előtti, illetve bal és jobb oldalán levő beláthatatlan területről. Különösen hasznos kereszteződéseknél, és amikor orral előre áll ki olyan parkolóhelyekről, ahol a kilátás oldalra korlátozott.

A Ford Edge Vignale eddigi legkorszerűbb és legelegánsabb SUV modellünk. A vezetési élményt exkluzív, kézi kidolgozású részletek, prémium minőségű anyagok és impozáns műszaki megoldások fokozzák. A Ford Vignale összes típusához biztosított, exkluzív szolgáltatások mellett a Ford Edge Vignale a kidolgozottság és teljesítmény mintaképe.

Vignale kollekció

a FordStore Vagép Vignale Szalonban

Tapasztaljon meg egy különleges Ford élményt! Ismerje meg a díjnyertes olasz Ford Vignale kollekciót! Luxus minőség a legfinomabb, kézzel válogatott és elkészített bőr Milánóból.

MEGNÉZEM

Csatlakozz Te is a Fordosokhoz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb új és használt Ford ajánlatinkról, ha szeretnél értesülni a legfrissebb proramokról, vagy ha csak kedvenc Fordod szeretnéd megkapni a legkedvezőbb áron, csatlakozz Te is a Ford Vagép közösségéhez!