Ford Kuga Vignale

Fokozza elvárásait

Információ kérés

A Ford Store Vagép bemutatja: Ford Kuga Vignale

Az intelligens összkerékhajtás rendszer azonnal alkalmazkodik a terep- és útviszonyokhoz, az Active City Stop* pedig automatikusan működésbe hozza a fékeket – alacsony sebességgel történő haladásnál -, ha szükséges. Így elkerülheti az ütközést. A Ford SYNC felolvassa az SMS-eket**, és lehetővé teszi a zene, a hívások és még sok minden más hangparancsokkal történő vezérlését. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy mi mutathatjuk be elsőként a kéz nélküli működtetésű csomagtérajtót.

A Ford Kuga Vignale minden ízében eleganciáról és kidolgozottságról tanúskodik. A dinamikus vonalvezetést stílusos részletek, és kézi kidolgozású, prémium minőségű anyagok hangsúlyozzák ki. Az élményt egy sor időtakarékossági szolgáltatás és a személyes Vignale ügyfélkapcsolati menedzser fokozza tovább.

Vignale kollekció

a FordStore Vagép Vignale Szalonban

Tapasztaljon meg egy különleges Ford élményt! Ismerje meg a díjnyertes olasz Ford Vignale kollekciót! Luxus minőség a legfinomabb, kézzel válogatott és elkészített bőr Milánóból.

MEGNÉZEM

Csatlakozz Te is a Fordosokhoz

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb új és használt Ford ajánlatinkról, ha szeretnél értesülni a legfrissebb proramokról, vagy ha csak kedvenc Fordod szeretnéd megkapni a legkedvezőbb áron, csatlakozz Te is a Ford Vagép közösségéhez!