Ford Vagép Miskolcon

forrás: Ford Vagép

2010 január 20.

A miskolci megnyitón minden a Ford Vagépről szólt. Megnyílt a 3000 négyzetméteres Ford szalon a pompás 16 szerelőállásos szervizzel. Vendégünk volt még a Desperado és kisorsoltunk még egy Ford Fiestát is.

A VIP vendégek alig fértek be az érdeklődők tömegétől a háromnapos megnyitó-maratonon. Ez érthető is mert a Vagép komolyan vette a jó vendéglátó szerepet. A hétvége bővelkedett a családi programokban, nyereményekben, alulöltözött táncos lányokban és olyan fellépőkben, mint a Desperado. Az egyedüli hiány a parkolóhelyek számában volt, pedig azért egy 1,6 hektáros alapterület nem piskóta.

A 3000 m2 beépített hasznos alapterületű Ford Vagép bemutatóterme 700 m2-es, amely kiválóan alkalmas a teljes Ford személy és haszongépjármű paletta bemutatására. Az új 16 szerelőállásos szervizben tágas autókozmetika, műszaki vizsgasor kapott helyet. A 400 m2-es 2 szintes alkatrész raktár, komplex karosszéria és fényezőműhely nemcsak a műszaki hibás és sérült gépkocsik javítását biztosítja hanem a teljes körű biztosítási ügyintézést is egy helyen.

A hétvégi buli tetőpontja az új Ford Fiesta kisorsolása volt. A több mint 7000 játékos közül az autót a tokaji Fehér László nyerte. Ezúton is kívánunk neki biztonságos közlekedést az új Fiestájával, és egyben üdvözöljük a Fordosok bővülő klubbjában.