Gazdára talált a Ford Fiesta!

forrás: Ford Vagép

2010 május 18.

Több, mint 300 Class FM-es ajándékcsomag talált gazdára. Véget ért a Morning Show Kulcsvadászata. Miután, Balázs lilára verte Ferit és Janit, a fülig szerelmes Mc Dc összegezte az elmúlt hetünket, elérkezett a nagy pillanat. Balázsék felkérték a nyerteseket, hogy húzzanak egy-egy sorszámot.

Mindegyikhez egy-egy kulcs tartozott. Miután kiosztották a tizenegy nyertesnek a virtuális kulcsokat, melyek közül csak egyetlen egy nyitotta a nyereményautó ajtaját, Feri megnyugtatott mindenkit, hogy a vigasz-ajándékcsomagok is igen értékesek. Nem kell lógatni annak a tíz embernek sem az orrát, aki nem a Class-zöld Ford Fiesta nyereményautóval száguldhat haza.

Éteri nyertesünk Ági és Ilona szintén ajándékcsomaggal térhettek haza. Az energikus, sportosan elegáns, a legújabb kinetikus dizájn jegyében készült, „Class-zöld” Ford Fiestával végül Bogi térhetett haza, párjával, Robival a nyári lagzira az új Ford Fiestával gurulhatnak be. A főnyeremény mellé a kötelező biztosítást, egy évi benzinköltséget is hazavihette, sőt Balázsék a vezetői oktatást is szervezik.

A Ford Vagép főnyereményét, melyben egy hétvégére ki lehet próbálni a Fiesta-t, majd május 31-én sorsoljuk ki.