Flottakezelés

Rugalmas flotta megoldások

A Ford hetedik éve piacvezető a személy- és kishaszonjárművek flottapiacán. Visszatérő ügyfeleink között megtalálhatók a legnagyobb nemzetközi vállalatok és a pár autót üzemeltető kisebb vállalkozások is. Sikerünk alapjai: a technológiai újításokra építő Ford modellek, és az a figyelem amellyel partnereink egyedi igényeit kezeljük.

    Ford Flotta előnyök

  • Kiszámítható és átlátható szerviz kedvezmények
  • Magas flottakedvezmény már az első jármű után is
  • Ford Business Partner KKV Flottakezelés
  • Fix 2,5% MNB hitel

Járműveink széles modellválasztéka, magas biztonsági minősítései, kedvező üzemeltetési költségei valamint üzemanyag-fogyasztásuk és CO2-kibocsátásuk mellett az 5 éves garancia is biztosíték arra, hogy iparágtól függetlenül minden flottaméret esetén kiszolgáljuk partnereink igényeit.

A Ford modellek népszerűségét jól mutatja, hogy a Ford Focus 2012-ben a világon legtöbbet értékesített modell , a legtöbbet értékesített kis autó pedig a Ford Fiesta volt. Termékeink a szakma elismerését is kivívták. A Transit Custom a „2012 Év Haszongépjárműve”, a „Ford Ranger a 2012 Év Pickup-ja”, az 1 literes EcoBoost motorunk pedig az „Év Motorja díjat” nemcsak 2012-ben, hanem 2013-ban is elnyerte.