Ford C-MAX

Kompromisszummentes teljesítmény

Fedezze fel a C-MAX modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Ford C-MAX már 5 825 000 Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Kompromisszummentes teljesítmény, technológia és fogyasztás, valamint rengeteg hely és rugalmasan alakítható ülések – mindez akár hét személy részére. Ez a C-MAX és Grand C-MAX! Mindannyian szeretjük a szabadság érzését és a korlátlan lehetőségek nyújtotta izgalmakat. Ez az a pillanat, amikor rájövünk, hogy semmi sem tud megállítani minket, és hogy még többre vagyunk képesek!

Az új Ford C-MAX és az új 7-üléses C-MAX Grand, melyek újradefiniálják a sokoldalúságot, pontosan ezt kínálják Önnek. Ráadásul rendkívül praktikusak, a kategória legjobb vezetési dinamikáját nyújtják, és minden elemükben megjelenik a modern stílus. Az új 1.6 literes benzines, turbófeltöltős EcoBoost motorok 20%-kal gazdaságosabbak, 20%-kal kevesebb CO2-t bocsátanak ki és 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak.

Ford C-MAX akció

Új Ford C-MAX már 5 825 000 Ft-tól

Compact Technology felszereltségű 1,0 l Ecoboost (125LE) modell vásárlása esetén Ford Credit finanszírozással Az akció részletei

Eladó új és használt Ford C-MAX készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford C-MAX szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford C-MAX modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a C-MAX? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford C-MAX érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a C-MAX nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford C-MAX ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56