Ford Edge

Modern, kifinomult, bivalyerős!

Fedezze fel a Edge modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Ford Edge már 13 830 000 Ft-tól!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Bivalyerős, mégsem pazarló. Első ránézésre látszik, hogy nem akármilyen autóról van szó. Modern technológiái pedig még különlegesebbé teszik. Merész, magabiztos külsejével az új Ford Edge bárkit könnyen levesz a lábáról. Elszánt és céltudatos.

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) beállítja a terepviszonyoknak megfelelő tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet, így nedves, száraz vagy épp jeges úton is könnyen irányítható marad az autó.

A Ford SYNC 2 gondoskodik arról, hogy Ön egyszerűen, hangparancsokkal vagy a 8″-es, színes érintőképernyővel kezelje a telefonját, irányítsa a zenelejátszást, a navigációs rendszert vagy épp a klímaberendezést.

Az új Edge elején elhelyezkedő osztott képes frontkamerának köszönhetően a többfunkciós képernyőn azonnal láthatjuk az érkező járműveket, kerékpárosokat és gyalogosokat, mindegy, hogy jobbról vagy balról jönnek.

Aktuális ajánlataink

Ford Edge akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Edge érdeklődés

Eladó új és használt Ford Edge készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Edge szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Edge modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik az Edge? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Edge érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Edge nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Edge ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56