Ford Fiesta

Akár egy okostelefon

Fedezze fel a Fiesta modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Ford Fiesta már 4 499 000 Ft-tól!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Akárcsak a vadonatúj okostelefonok, az új Ford Fiesta is egyszerre modern, stílusos és nagyon okos. Az Új Fiesta ultramodern, elegáns, mégis megnyugtatóan ismerős: olyan, mint az eddigi Fiesták, csak még jobb. Kecsesen áramvonalas karosszéria. Aprólékos kidolgozottság és modern megoldások. Az első pillantásra látszik: ez nem akármilyen autó.

Ha az intelligens technológia jól működik otthonában, jól kell működnie az autójában is. Ezért az Új Fiesta a SYNC 3 technológiával könnyíti meg az életét, B&O PLAY rendszerrel teszi kellemesebbé az utazást, és nyitható panorámatetővel fokozza az élményt. De ez még nem minden. A teljes kényelemről számos további megoldás gondoskodik az autó belső terében.

A műszaki megoldásoknak mindig konkrét célt kell szolgálniuk. Amikor az Új Fiestáját beindítja, modern funkciók és rendszerek egész sora kel életre. Ilyen az Aktív ki-/beparkolás segítő és az Adaptív sebességtartó automatika, a Sávtartási segítség és a Táblafelismerő rendszer. Olyan átgondolt és hasznos megoldásokra számíthat, amelyek nélkül hamarosan el sem tudja majd képzelni az életét. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyag takarítható meg, valahányszor megáll egy lámpánál.

Az Ütközésmegelőző rendszer akár 130 méteres távolságból észleli az áthaladó, illetve a jármű útját feltehetőleg keresztezni készülő járműveket és gyalogosokat, és figyelmeztet a jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a figyelmeztetésre, a rendszer automatikusan fékezni kezd. Ez az új technológia a gázolások súlyosságának csökkentését, illetve a gázolások teljes elkerülését célozza. Akár 80 km/h sebességig képes működni, ráadásul éjszaka is.

Ford Fiesta akció

Már 4 499 000 Ft-tól

5 ajtós Trend 1,1l (85LE) Trend Technology felszereltségű modell vásárlása esetén Az akció részletei

Eladó új és használt Ford Fiesta készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Fiesta szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Fiesta modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Fiesta? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Fiesta érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Fiesta nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Fiesta ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56