Ford Ka+

Vadonatúj. Gazdaságos. Tágas.

Fedezze fel a Ka modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

A Ford Ka akár már 3 150 000 Ft-ért a tiéd lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Ez az autó egy igazi érték. Ráadásul praktikus megoldásainak köszönhetően a vezetés ezentúl még biztonságosabb, kényelmesebb és szórakoztatóbb lesz. Fedezze fel, mennyi jó dolog történik majd, ha a KA+ az élete részévé válik – amellett, hogy valóban élvezheti vele a vezetés minden percét.

A KA+ kompakt városi autó létére meglepően tágas. A hátsó ülések elég szélesek ahhoz, hogy három személy is jól elférjen. De jó hírünk van a magasabb embereknek is: a tágas lábtérnek köszönhetően ugyanis, végre ők is maradéktalanul élvezhetik az utazást.

A KA+ egy energikus és gyors reagálású, 1,2 literes Ti-VCT benzinmotorral érhető el, választható 85 LE teljesítménnyel. Biztosan élvezni fogja a kiváló üzemanyag-takarékosságnak köszönhető alacsony üzemeltetési költségeket, hiszen a fogyasztása akár 4,9 (4,7*) liter/100 km is lehet.

Aktuális ajánlataink

Ford Ka akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Ka érdeklődés

Eladó új és használt Ford Ka+ készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Ka+ szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Ka+ modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Ka? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Ka érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Ka nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Ka ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56