Ford Kuga

Az intelligens terepjáró

Fedezze fel a Kuga modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Az új Ford Kuga akár már 6 090 000 Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Nagytudású, aprólékosan kidolgozott és stílusos – kívül-belül egyaránt. Büszkén rántjuk le a leplet a vadonatúj Ford Kugáról, a legintelligensebb terepjárónkról! Az Ford Kuga hatalmas tárolókapacitással és a legújabb technológiai megoldások teljes garmadájával rendelkezik, hogy megvalósíthassa álmait!

Az intelligens összkerékhajtás rendszer azonnal alkalmazkodik a terep- és útviszonyokhoz, az Active City Stop* pedig automatikusan működésbe hozza a fékeket – alacsony sebességgel történő haladásnál -, ha szükséges. Így elkerülheti az ütközést. A Ford SYNC felolvassa az SMS-eket, és lehetővé teszi a zene, a hívások és még sok minden más hangparancsokkal történő vezérlését. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy mi mutathatjuk be elsőként a kéz nélküli működtetésű csomagtérajtót. Használata pofonegyszerű: egyszerűen csak emelje lábát a lökhárító alá, és a hátsó ajtó máris kinyílik/becsukódik!

Ford Kuga akció

Ajándék téligumival már 6 090 000 Ft-tól!*

1.5l EcoBoost 150LE EUR6.2 Business felszereltségű modell vásárlása esetén Az akció részletei

Eladó új és használt Ford Kuga készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Kuga szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Kuga modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Kuga? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Kuga érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Kuga nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Kuga ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56