Ford Tourneo Courier

Praktikus, tágas, gazdaságos

Fedezze fel a Tourneo modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Tourneo Courier akár bruttó 5 099 399Ft-ért az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a Ford Tourneo Courier legfőbb jellemzői. Ne engedjen a kényelemből, a stílusosságból vagy a technológiából. Ne fizessen egy vagyont ezekért.

Széles oldalsó tolóajtók könnyítik meg a járműbe való beszállást, és olyan technológiák segítik a kényelmes utazást, mint a Ford SYNC hangvezérlés, melynek segítségével hívásokat kezdeményezhet és fogadhat anélkül, hogy kezeit levenné a kormányról. A rendszer ráadásul a beérkező szöveges üzeneteket is képes felolvasni.

A 1,5 vagy 1,6 literes dízel- vagy a díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotorok közül választhat a Tourneo Courierben. Az utóbbi egy igazán forradalmi motor, mely a nagyobb motorok teljesítményét biztosítja a kisebb motorok üzemanyag-fogyasztása melett.

Aktuális ajánlataink

Ford Tourneo akció

Akciós ajánlatainkért érdeklődjön a gombra kattintva, vagy szeretettel várjuk egy személyes találkozóra tesztvezetéssel a Ford Vagép márkakereskedésekben.

Tourneo érdeklődés

Eladó új és használt Ford Tourneo Courier készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Tourneo Courier szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Tourneo Courier modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Tetszik a Tourneo? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Tourneo érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Tourneo nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Tourneo ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56