Ford Transit

Mindenre van Transit!

Fedezze fel a Transit modelleket személyesen is
a Ford Vagép szalonokban!

Új Ford Transit már nettó 5 145 000Ft-tól az Öné lehet!

Részletek a Ford Vagép márkakereskedésekben

Az új Ford Transit a termékcsalád legnagyobb teherautója. A tengelytávok, vezetőfülkék, tetőmagasságok és motorok széles választékával könnyedén Önnek megfelelő felszereltségű járművet állíthat össze . Bármi is vállalkozásának profilja, bármik is igényei, talál ezeknek megfelelő Transitot.

A legkorszerűbb technológiák hosszú listáján szerepel a SYNC Vészhelyzeti Asszisztenssel, az Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) és a Kanyarodást Segítő Rendszer (CCS). Amellett, hogy mindegyik megkönnyíti a vezetést, sok rendszer működése automatikus is, így Ön a fontosabb dolgoknak szentelheti figyelmét.

További műszaki megoldások a Ford Transit modellekben, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (SRC) teszik az új Ford Transit erőteljes motorjait még üzemenyag-takarékosabbá. Ami pedig a rakodóteret illeti…mekkorára van szüksége? Az új Transit óriási, akár 15,1 m³-es hasznos raktérrel rendelkezik, és (az alapfelszereltséghez tartozó rekeszfal használatakor) akár 4,2 m rakodási hossz érhető el. Ezenfelül, a jármű akár 2,2 tonnáig rakodható.

A Transit teljesítőképességéről és rugalmasságáról ismert. Minden tengelytáv, tetőmagasság és vezetőfülke-típus esetén garantált a hatalmas és hosszú raktér, köszönhetően az egyedi designnak, amely a lehető legjobban használja ki a helyet. Így modelljeinkbe akár 4 Euro raklap is befér, míg az L4 tengelytávú modellben akár 5 Euro raklap is elhelyezhető. Az oldalsó és hátsó ajtók is a könnyű rakodhatóság jegyében készültek. Miközben a gépjármű hatékonysága vállalkozásának pénzt termel, alacsony fenntrartási költségei pénzt takarítanak meg.

Családi autó állami támogatással

Már havi 57 590Ft-os lízingdíjtól

7 üléses Ford Tourneo Connectet- Titanium felszereltséggel-panorámatető, sávtartó automatika, tolatóradar Az akció részletei
Ford Transit akció

Kiemelkedően kedvező feltételek!

Adjon egy lökést vállalkozásának! Itt az ideje, hogy megvalósítsa terveit Válasszon egy sokoldalú és strapabíró Ford haszongépjárművet. Az akció részletei

Eladó új és használt Ford Transit készletről

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Transit szalonautók készletről azonnal! Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Transit modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás. Használtautó beszámítás, gyors és teljes körű ügyintézés, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldások.

Ford használtautók

Tetszik a Transit? Próbálja ki vagy kérjen ajánlatot!

Ford Transit érdeklődés

Az ajánlatkérés előnyei:
  • Ingyenes és kényelmes
  • Tájékozódhat akcióinkról
  • Kérhet egyedi finanszírozási ajánlatot
  • VIP meghívás a Transit nyílt napokra


Gratulálunk!
Regisztráljon most, és a Ford Transit ajánlatunk mellett havi nyereménysorsolásunkon is részt vesz!

Az Ön bónusz kuponja: VAGEPWDGHZ56